Área Privada:
  •  


Actualitat

Seminari sobre alimentació 

A fi de millorar els hàbits alimentaris i prevenir trastorns d’alimentació, l’Associació de Bulímia i Anorèxia de la Corunya (ABAC) organitza un seminari sobre alimentació.  

21/02/2011 

Els darrers anys, els trastorns de la conducta alimentària (TCA) s’han convertit en un problema greu de salut pública, tant per la gravetat que aquestes patologies prenen amb el temps com per l’alarma social que s’ha despertat davant de l’aparició cada vegada més freqüent d’aquests trastorns.

 Els menors, els més vulnerables
La població jove −nens i adolescents− estan immersos en una sèrie de canvis propis de la pubertat, i per tant són un col·lectiu vulnerable davant l’aparició de TCA. Juntament amb els joves que desenvolupen un problema amb l’alimentació, un nombre important de menors tenen conductes de risc relacionades amb l’aparició d’aquests trastorns.

La importància de la formació
Els seminaris i les xerrades informatives que organitzen les diverses associacions contra l’anorèxia i la bulímia (ABAC, ADANER, ACABE, etc.) contribueixen a   conscienciar sobre el problema i, a més, ofereixen solucions i orientació als afectats per la malaltia, els familiars i amics, que moltes vegades no són tractats.

Seminari ABAC
El seminari constarà de dues ponències, una feta pel cuiner Juan Manuel Crujeiras i l’altra per l’endocrina María Teresa Martínez Ramonde, dirigides per un moderador (Javier Ozores Marchesi, membre fundador de l’Acadèmia Gallega de Gastronomia). Després, hi haurà un temps per preguntar dubtes i demanar aclariments als ponents. Durant la jornada es tractaran diversos temes entre els quals hi ha els riscos que comporten les dietes o com podem millorar la salut amb una bona alimentació.

Actua a temps amb els trastorns de la conducta alimentària. Inscriu-te al nostre Pla de Prevenció de l'Anorèxia i la Bulímia, gratis a Adeslas Prevenció.