Área Privada:
  •  


Actualitat

Prevenció i genètica en el càncer de mama 

La Fundació Mutua Madrileña dedicarà 22.000 euros a estudiar els factors genètics que determinen el càncer de mama. La investigació es durà a terme a l’Hospital Universitari Virgen Macarena de Sevilla.  

05/09/2011 

La finalitat última del projecte és obtenir teràpies que ajudin a prevenir amb èxit la malaltia. Per aconseguir-ho, els investigadors analitzaran els possibles símptomes previs dels subjectes de risc i, d’aquesta manera, seran capaços de predir quins membres d’una família són potencials afectats de càncer de mama.

Un gran suport a la investigació
La Fundació Mutua Madrileña ha facilitat, fa poc, informació sobre les aportacions que ha fet a la recerca mèdica el 2011. L’entitat ha invertit un total de dos milions d’euros per dur a terme 78 projectes en 38 centres, distribuïts entre hospitals, institucions d’investigació i universitats. Les aportacions s’han repartit entre 17 províncies espanyoles, i Madrid i Barcelona són les que han obtingut més recursos. També s’han fet projectes en diversos centres de Sevilla, Alacant, Burgos, Ciudad Real, Cáceres, La Corunya, Girona, Granada, Guadalajara, Navarra, Palma, Salamanca, Toledo, València i Biscaia. Aquest programa anual de la Fundació té per objectiu contribuir a l’avançament general dels tractaments mèdics i de la pràctica clínica diària.

Més de 1.000 investigacions des del 2004
Des de la primera convocatòria d’ajudes de la Fundació Mutua Madrileña, l’any 2004, el nombre d’investigacions mèdiques que s’han fet ha arribat a la xifra de 1.020. En aquests projectes, s’hi han vist implicats 125 centres a tot Espanya, i el total d’aportacions que s’han fet supera els 45 milions d’euros. 

Si vols detectar a temps el càncer de mama inscriu-te al nostre Pla de Prevenció del Càncer de Mama, gratis a Adeslas Prevenció.