Área Privada:
  •  


Benvingut a l'Enciclopèdia Adam 

Adeslas SegurCaixa us dóna accés a una de les enciclopèdies més prestigioses del món en educació i promoció de la salut.

L'Enciclopèdia Il·lustrada de Salut (Health Illustrated Encyclopedia) d'ADAM inclou més de 4.000 articles sobre malalties, exàmens mèdics, símptomes, lesions i procediments quirúrgics. Està acreditada amb el segell de Qualitat com a Web en Salut i ha aconseguit nombrosos premis com el World Wide Web en Salut i el EHealthcare. Aquesta enciclopèdia us permet consultar i accedir fàcilment a una informació completa sobre diverses patologies i malalties. És una enciclopèdia gràfica i, per tant, els continguts de salut van acompanyats de fotografies mèdiques i il·lustracions explicatives. En cada capítol es descriu l'origen de la malaltia, la simptomatologia, els diferents tractaments, així com els consells per prevenir-la amb un enfocament didàctic i actualitzat.

També inclou altres temes de salut d'interès com consells en alimentació, additius alimentaris, exercici físic, viatges i... molts altres més que podreu consultar accedint-hi:

Enciclopèdia de Salut